Gastgezin gezocht
 
Bij interesse vragen wij u onderstaande informatie goed door te lezen alvorens contact op te nemen.
 
 

Wat houd een gastgezin in?

Als u een gastgezin wilt zijn moet u zich realiseren dat u een hond in huis krijgt die niet van u is, op papier dan...

Zij zal voor ons beschikbaar moeten blijven om mee te fokken als het ons uitkomt. Dat betekend dat u op tijd word verwittigd wanneer ze op ons woonadres aanwezig dient te zijn voor een dekking. Dit kan van enkele dagen duren. Daarom is het een pr dat u woonachtig bent in een straal van maximaal 50 kilometer van Sint Philipsland.
 
Het betekend ook dat u financieel verantwoordelijk bent voor de tijd dat zij bij u verblijft. U dient tevens zorg te dragen voor gezonde en correcte voeding. En alles in het werk te willen stellen voor het welzijn van uw verzorg hondje, net als wij dat doen als zij bij ons verblijft.
 

Wat kost een gasthondje?

Als u een gasthondje overweegt betekend dat, dat u in principe niets hoeft te betalen. Zij is en blijft voor onbepaalde tijd op onze naam staan. Maar u moet zich wel realiseren dat de dagelijkse verzorging van een hond wel degelijk geld kost, Ze kan ziek worden, en ook dient ze jaarlijks gevaccineerd te worden. Uiteraard bent u vrij om met haar op cursus te gaan, of haar uit te brengen op een exterieurshow. Dit uitsluitend op uw eigen kosten.
Wij willen haar showen zodat er met haar gefokt kan worden zodat een nest juridisch gerechtvaardigd is. Uiteraard zijn deze kosten voor onze rekening. Evenals de jaarlijkse oogtesten.
 
Bij de overdracht worden kopien van stamboom en eigendomsbewijs overhandigd.
In periodes van vakantie kan ze uiteraard kosteloos bij ons logeren. We vragen wel of u dit tijdig aan ons wil melden. minimaal 3 weken voor het verblijf.
 
Ten slotte,
Als wij geen nestjes meer willen fokken zullen wij de eigendomspapieren kosteloos ter hand stellen aan zijn gastgezin. Op voorhand valt niet te bepalen wanneer dit zal zijn. De praktijk leert dat dit zeker niet meer dan 5 keer zal zijn. Dit is echter een richtlijn. De ervaring leert dat dit vaak niet eens gehaald word.
En en ander zal nader in een contract overeen worden gekomen, die beide partijen zullen tekenen.
 
Uiteraard bouwen wij een proefperiode in, en kunt u op uw gemak ervaren of uw verzorgteefje in uw gezin past.
 
N.B. Wij vragen een copie van uw identiteitsbewijs.
 
U vind hier de overeenkomst die we aangaan met een gastgezin.
 

Voor meer informatie kunt u ons het beste even bellen  06 53 80 92 82

 

N.B. Hele dagen alleen zitten past niet in wat wij voor ogen hebben als iemand een hondje wil.

 

Mail ons voor meer informatie