Herplaatsen

Wij hebben alleen een herplaatser bescikbaar als dit op onze welkomspagina staat vermeld
Deze info is alleen om u te informeren over de gang van zaken
 
Pico Bello van de Josephina's Hoeve, succesvol geplaatst in 2008

 

Toen u bij ons een pup kocht, hebben wij u beloofd, dat, mocht er zich een situatie voordoen dat u niet meer voor uw hond wil of kan zorgen wij onvoorwaardelijk uw hond terug nemen. Soms is dat omdat de gezinssituatie drastisch is veranderd, door overlijden of een scheiding, of dat de hond qua temperament niet blijkt te passen. Ondanks dat wij altijd onze uiterste best zullen doen de perfect match met u en uw toekomstige pup proberen te maken....

In die situaties zullen wij ten aller tijden met u meedenken. En is uw door ons gefokte hondje welkom bij ons op de Josephina's Hoeve.

De relatie die wij met uw hond zijn aangegaan is onvoorwaardelijk en tijdloos!

Het herplaatsen betekend in de meeste gevallen dat de hond hierheen komt. Wij gaan hem dan bekijken in verschillende situaties brengen en hem dingen laten ervaren. Zo krijgen wij een goed beeld van wat de hond nodig heeft, wat wenselijk is of juist niet.
Daarmee krijgen we een goed beeld naar welk soort baas we op zoek gaan. Daarin doen we nimmer een concessie!

We wachten net zo lang tot we een juiste partij hebben gevonden. Tot die tijd doen we er alles aan de hond te geven wat hij nodig heeft, qua training en eventuele opvoeding als voorbereiding op zijn nieuwe leven.

 
Mochten wij het idee hebben dat we een geschikt baasje hebben gevonden, dan zullen we ook het nieuwe baasje alle benodigde begeleiding geven.
Een herplaats hondje word altijd geplaatst met een proefperiode. Wij zijn van mening dat zowel de hond als de nieuwe baas uitgebreid te kans moet hebben om te bekijken en ervaren of het inderdaad de perfect match is.
 
In principe geven wij geen adresgegevens door van de oude en de nieuwe eigenaar. Alleen als hier door beide partijen uitdrukkelijk om word gevraagd. Wij blijven wel ten aller tijden het aanspreekpunt voor de nieuwe baas.
Als u zich meldt als ge´nteresseerde voor een herplaats-hondje zult u ons moeten overtuigen waarom u vind of denkt dat de betreffende hond iets voor u zou kunnen zijn.
 
Ook een afspraak die wij met elkaar maakte was dat, als u na een periode van 4 weken uw afstand doet van uw hond, door andere dan gezondheidsredenen, wij u geen geld terug geven. Toch vragen wij een bedrag voor herplaats honden. Simpelweg omdat goed gefokte honden met de benodigde papieren nu eenmaal niet gratis zijn...
 
De prijs die uiteindelijk word betaald voor een herplaats hondje is afhankelijk van gedrag, leeftijd en type. Een wat ouder hondje wat een moeilijke tijd achter de rug heeft, en het type baasje wat wij zoeken beperkt is, zal het bedrag lager zijn dan een fantastische jonge hond die zo naar een show kan en waar qua gedrag niets mis mee is. De prijs ligt in de meeste gevallen lager dan die van de pupprijs. Overigens moet er wel onderscheid gemaakt worden tussen "herplaats honden" en honden die "gewoon" te koop zijn middels onze website.
 

Wij hebben een instelling dat als u uw hond wilt herplaatsen wij graag een andere hond, waar ter wereld, ˇˇk een tweede kans willen geven op een goed leven. Wij doneren ßltijd het gehele bedrag wat wij vragen voor een herplaats-hondje aan een goed doel.

Uiteraard wel een goed doel wat aansluit bij onze gedachtengang.

 
LET OP!
Gelukkig komt het niet vaak voor, maar zodra wij een hondje beschikbaar hebben zal daar op de welkomspagina een melding van worden gemaakt.
 
Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, stelt u ze gerust.
 
 
Adri Schouten en Mariska van den Heuvel
josephinashoeve@outlook.com
 
Kenrick, succesvol geplaatst!