Geboren op 6 juni 2012

2 rode teefjes, 1 wildkleur teefje, 2 wildkleur reutjes

Ons Thema nest

"Disney"

 
 

De ouders:

 

Walter Elias (Walt) Disney (1901 – 1966) was een Amerikaans filmproducent, filmregisseur, scenarioschrijver, stemartiest, animator, zakenman, entertainer, internationaal icoon en een filantroop.

Disney is bekend om zijn invloed op het gebied van amusement in de twintigste eeuw. Als mede-oprichter (samen met zijn broer Roy Oliver Disney) van de Walt Disney Productions, werd Disney een van de bekendste filmproducenten op de wereld. Het bedrijf dat hij mede oprichtte, later hernoemd naar de The Walt Disney Company, heeft vandaag de dag een jaarlijkse omzet van minstens 35 miljard Amerikaanse dollar.

Disney is met name bekend vanwege zijn werk als filmproducent en een populaire presentator, maar ook vanwege zijn vernieuwingen in de filmindustrie en de ontwerpwereld in de pretparkwereld. Hij en zijn werknemers hebben een paar van 's werelds meest bekende personages gecreëerd, waaronder Mickey Mouse. Disney was niet alleen de geestelijke vader van deze muis, maar hij sprak ook de originele stem in van het personage. Disney is in zijn leven 59 keer genomineerd voor een Academy Awards en heeft er 26 gewonnen, met een record van vier Oscars in één jaar, wat hem tot de persoon maakt die de meeste Oscars ooit heeft gewonnen. Ook won hij 7 Emmy Awards. Hij is de naamgever van het Disneyland Resort en het Walt Disney World Resort, en van de welbekende parken. Maar bovenal is Disney de geestelijk vader van vele bekende typetjes. Bij deze dus een paar van zijn creaties voor ons "Disney nestje"

 

De puppies kregen de volgende namen:

De teefjes: Alice, Lizzy en Nala

De reutjes: Mickey en Bambi

 

22 juli 2012

Alice, Mickey en Bambi
 
Lizzy en Nala
 

2 juli 2012

Nala, rood teefje

 

Lizzy, rood teefje

 
Alice wildkleur teefje
 
Iejoor, wildkleur reutje
 
Bambi Wildkleur reutje
 

16 juni 2012

 
 
 
 

6 juni 2012, enkele uren oud...